Marionne Manniën

Ik ben geboren in 1963 en opgegroeid in Brabant waar ik nog steeds woon. Ik heb jaren in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt als activiteitenbegeleidster. Ik heb grote regionale activiteiten georganiseerd zoals het kwartiermakersfestival en themaweken. Als kleine activiteiten heb ik workshops, muziek en tuinonderhoud opgezet. Na dertig jaar wilde ik me verdiepen in iets anders en heb ik de opleiding jobcoaching gevolgd. Deze heb ik goed afgerond en ik ben dan ook de laatste jaren werkzaam geweest als jobcoach. Wat ik erg fijn vind aan dit vak is het een op een contact. Ik geloof in de kracht van mensen; iedereen heeft talenten en kan die benutten. Het is aan jezelf of eventueel met mijn hulp, om deze te ontdekken.

Ik ben enthousiast, heb een goed luisterend oor maar ben ook direct. Ik daag mezelf en anderen graag uit om grenzen te verleggen. Van klanten hoor ik dat ik erg duidelijk ben en dat ze weten waar ze aan toe zijn. Mijn motto is dan ook: “doe waar je goed in bent en waar je plezier in hebt.”

Naast mijn werk hou ik ervan om naar muziek te luisteren en naar concerten te gaan. Ook ga ik graag op vakantie, ben ik graag in de natuur en vind ik het fijn om mooie steden te bezoeken. Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter.

Anita Moleman

Na de middelbare school heb ik een aantal jaren in een commerciële omgeving gewerkt. Hoewel het leuke banen waren, konden ze mijn innerlijke behoeften niet bevredigen. In 1982 ben ik daarom overgestapt naar de gezondheidszorg om de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige te gaan doen. Door middel van aanvullende scholing op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg, het onderwijs en de jobcoachopleiding, ben ik me gaan specialiseren als trajectbegeleidster. De laatste jaren begeleid ik mensen met psychische problemen bij het kiezen, verkrijgen en behouden van een opleiding of werk. Het ontwikkelen van talent staat bij mij centraal.

Van mijn klanten hoor ik dat ik ondernemend, enthousiast en betrokken ben, zonder de regie over te nemen. Het planmatig samen optrekken wordt hierbij erg gewaardeerd en zorgt ervoor dat de klanten een nieuwe stap durven te zetten.

Naast mijn werk is mijn gezin het belangrijkste in mijn leven. Ik ben getrouwd en heb een zoon, ga graag op vakantie maar ik lees ook graag een spannend boek of kook een heerlijke maaltijd.

Ik ben in het bezit van een BIG-registratie en heb daarmee een CONO-beroep, wat betekent dat ik deskundig en bekwaam ben om te werken in de geestelijke gezondheidszorg.

 

 

 

Ciel Vossen

Ik ben Ciel Vossen en woonachtig in Breda.

Het is voor mij altijd duidelijk geweest dat ik een beroep wilde waarin het contact met mensen centraal zou staan. Om mezelf hierin breed te oriënteren heb ik tijdens mijn opleiding, en erna, werkplekken en stages gezocht die mij aanspraken en heb ik o.a. ervaring opgedaan bij het Instituut voor Maatschappelijk Werk, het onderwijs, toerisme, jongerenwerk en de Geestelijke Gezondheidszorg. In deze laatste tak heb ik mezelf verder ontwikkeld.

Inmiddels ben ik al jaren werkzaam in de ambulante geestelijke gezondheidszorg en werk ik individueel gericht maar ook systeem- (gezin)gericht. In het werken met mensen geniet ik van het contact. Het gaat erom, samen in actie te komen en uit te zoeken wat nodig is om de eigen mogelijkheden maximaal in te zetten. Ik geloof in ieders unieke talenten. Als trajectbegeleider ondersteun ik mensen met psychische problemen om deze talenten zichtbaar te maken en in te zetten. Dit inspireert me en geeft me energie. Daarnaast ben ik gericht op het verbinden van mensen in hun eigen omgeving, om participatie  te bevorderen. Naast de vele gevolgde cursussen, om zelf in ontwikkeling te blijven, ben ik ook Community Support gecertificeerd.

Van cliënten krijg ik terug dat ik betrokken ben, respectvol en enthousiast blijf geloven in nieuwe kansen. Dit alles met een vleugje humor.