Kernwaarden:

1. Veiligheid en vertrouwelijkheid

Het is belangrijk om je veilig en vertrouwd te voelen zodat je vrijuit kunt spreken.

2. Respect

Wij vinden dat onze relatie gebaseerd moet zijn op wederzijds respect.

3. Open en persoonlijke benadering

Wij zorgen door onze informele, open en persoonlijke benadering dat je je snel op je gemak voelt.

4. Eerlijkheid

Je kunt rekenen op oprechte feedback tijdens het traject, omdat je daar vaak het meest van kunt leren. Als jij suggesties hebt, staan we daar natuurlijk ook voor open.

Missie

Wij willen voor onze klant een partner zijn die hem/haar helpt om de gewenste stappen in het leven te zetten. Dit doen wij door laagdrempelig ondersteuning te bieden aan mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. Of je nu een opleiding wilt volgen, aan het werk wilt of dagbesteding zoekt, wij kunnen je helpen keuzes te maken en de stappen te zetten die nodig zijn om je doel te bereiken.

Heb je die eerste stappen al gezet, dan kunnen wij je helpen om beter te functioneren.

Visie

Bij Level-up Coaching onderscheiden we ons door onze persoonlijke benadering. Vertrouwen moet de basis zijn van onze relatie. Dit kunnen wij bereiken doordat we benaderbaar en kleinschalig werken. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen, ondanks zijn beperkingen, op zijn eigen manier kan participeren in onze maatschappij. Met de klant centraal werken wij vanuit die rehabilitatie- en herstelgedachte. Samen gaan we op zoek naar de kwaliteiten van mensen en dat doen we met veel betrokkenheid, daadkracht en realisme. Het is onze kracht om net dat duwtje te geven om een stap verder te komen.

Wij richten ons in eerste instantie op cliënten met een Persoons Gebonden Budget (PGB) of WMO indicatie in Tilburg, Goirle en omgeving. Dit doen wij om de eenvoudige reden dat de cliënt zo zijn eigen zorg kan kiezen. Meer informatie over een PGB vindt je op www.persaldo.nl en informatie over de WMO vind je op de gemeentelijke sites.